Animatie video

Content 2 Click levert voor je bedrijf een professionele animatievideo. Animatievideo’s zijn er in vele soorten en maten en worden veelvuldig ingezet ter ondersteuning van marketing- of interne communicatie. Content 2 click maakt animatievideo’s met een promotioneel of verduidelijkend karakter. ik adviseer je graag over het meest geschikte type animatie en bijbehorende kosten.

Werkwijze

Een animatievideo maken verloopt volgens een aantal heldere stappen. Met mijn heldere werkwijze betrek ik je op het juiste moment van iedere fase binnen het proces en kan ik tegen een vaste prijs de gewenste kwaliteit en het halen van de deadline garanderen.

Analyse

Ontwerp

Storyboard

Animeren

Implementeren

Animatie video

VAN CONTENT 2 CLICK

Content 2 Click is specialist in het maken van animatievideo’s. Ik maak uw project tot een ijzersterk verhaal en ijzersterke uitwerking te komen. We willen er zeker van zijn dat je boodschap op de best mogelijke manier verteld en gevisualiseerd wordt en zoveel mogelijk impact bij de doelgroep creëert.

 

Opvallen

TEN OPZICHTE VAN JE CONCURRENT

Ik heb een duidelijke focus op kwaliteit, dat zorgt ervoor dat de animatievideo’s opvallen tussen het gros aan animatievideo’s dat er vandaag de dag online te vinden is. Ook hecht ik veel waarde aan het op een kwalitatieve manier vertalen van de huisstijl van de klant binnen de animatievideo.

Mijn werk

Neem een kijkje in mijn portfolio

Food and drinks

Food and drinks

Facebook Instagram LinkedIn Interactie

Ik heb een voorliefde voor de digitale wereld, maar weten als geen ander dat het gaat om de som der delen. Ik help bedrijven met vraagstukken op het gebied van digitale marketing en communicatie, van branding tot performance.

Scroll to Top
Scroll naar top